donderdag 14 november 2019

Meer ruimte voor diversiteit, erkenning en waardering van wetenschappers

Nationale Onderwijsgids
Meer ruimte voor diversiteit, erkenning en waardering van wetenschappers
Een wetenschapper kan op vele vlakken excelleren, maar wordt tot op heden vooral beoordeeld op onderzoeksprestaties. De kennisinstellingen en onderzoeksfinanciers willen voortaan zowel in loopbaanbeleid als subsidievoorwaarden breder kijken naar de kennis en kunde van wetenschappers. Dit meldt NWO.
Lees verder

En toen werd alles anders...
Ik heb erg getwijfeld of ik deze blog wel moest schrijven, want ik wil niet over mijzelf schrijven, wil juist de "pareltjes" van het speciaal onderwijs met jullie delen. Ik wil laten zien hoe geweldig de ZML doelgroep is door jullie te vertellen over de mooie, leuke, lieve, grappige en ontroerende momenten in mijn groep. En juist dit laatste gaf voor mij de doorslag om deze blog wel te schrijven...
Lees verder