donderdag 7 november 2019

Inholland: 'Tijdens mijn stage kwam ik erachter dat dit écht bij mij past.’

'Tijdens mijn stage kwam ik erachter dat dit écht bij mij past.'
Stage lopen in het buitenland met kinderen die een mentale beperking hebben, geen Engels spreken en met een andere cultuur leven. Hoe ga je daarmee om? Het was voor Elvira Koomen, student Sportkunde, een spannende en waardevolle stap. "Ik heb redelijk snel besloten om in het buitenland...
Lees verder

MBRT werkt aan curriculumvernieuwing met design thinking
De opleiding Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken (MBRT) organiseerde 15 oktober een co-creatiedag waarbij docenten, studenten en werkveldrelaties gezamenlijk nadachten over mogelijkheden voor vernieuwing van het curriculum van de duale variant van de opleiding. Ze gingen aan de...
Lees verder