donderdag 17 oktober 2019

Cinekid Festival geopend met Nederlandse première van BINTI

Nationale Onderwijsgids
Cinekid Festival geopend met Nederlandse première van BINTI
Cinekid, 's werelds grootste mediafestival voor kinderen tussen de 3 en 14 jaar, is woensdag feestelijk geopend op de Westergas in Amsterdam met de Nederlandse première van de Vlaams-Nederlandse film BINTI, uitgebracht door In The Air. Het startsein van de 33ste editie van Cinekid werd gegeven door regisseur Frederike Migom, hoofdrolspelers Bebel Tshiani Baloji en Mo Bakker en Touria Meliani, de...
Lees verder

Kracht van gedachten voor ouders en kinderen
Ach, ik heb wel eens gedacht: als ik als kind had geweten dat mijn gedachten kracht hadden dan was me een hoop ellende bespaard gebleven. Op school werd het me niet geleerd. Mijn moeder was een positief denkster en die was zo krachtig dat ik me er klein bij voelde. Ze had niet de skills om me te leren hoe ik gedachten kon gebruiken.
Lees verder