woensdag 26 juni 2019

Rijksoverheid: kamerstukken onderwijs

Beantwoording Kamervragen over het Archimedes-instituut
Minister Van Engelshoven (OCW) beantwoordt vragen over de situatie op het Archimedes-instituut van de Hogeschool Utrecht.
Lees verder

Kamerbrief over enquête 'Vijf Jaar Passend Onderwijs'
Minister Slob (Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media) reageert op de enquête 'Vijf Jaar Passend Onderwijs' van de Algemene Onderwijsbond.
Lees verder

Kamervragen over wijziging van de begrotingsstaten van het Ministerie van OCW
Minister Slob  beantwoordt vragen over de wijziging van de begrotingsstaten van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (VIII) voor 2019 (wijziging samenhangende met de Voorjaarsnota).
Lees verder

Beantwoording vragen over leerlingen die worden uitgeschreven op school
Minister Slob (Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media) beantwoordt vragen over leerlingen die worden uitgeschreven op school.
Lees verder

Kamerbrief over het verslag Raad voor Concurrentievermogen van 27 en 28 mei 2019
Staatssecretaris Keijzer (EZK) biedt de Eerste Kamer het verslag aan van de Raad voor Concurrentievermogen van 27 en 28 mei 2019.
Lees verder

Kamerbrief over 3 (gedeeltelijk) verdwenen scheepswrakken in de Javazee
Minister Bijleveld en minister Van Engelshoven informeren de Tweede Kamer over ontwikkelingen ten aanzien van de samenwerking tussen Nederland en Indonesië rondom de 3 (gedeeltelijk) verdwenen scheepswrakken in de Javazee, de Hr.Ms. De Ruyter, Hr.Ms. Java en de Hr.Ms. Kortenaer.
Lees verder

Beantwoording Kamervragen over bericht 'Dagbehandeling autisme voor kinderen uit regio Eindhoven op de helling'
Minister Slob beantwoordt de schriftelijke vragen over het bericht 'Dagbehandeling autisme voor kinderen uit regio Eindhoven op de helling; GGzE worstelt met bezuinigingen'.
Lees verder